Klädbytardag och festligheter i Halmstad

I helgen var det storslagen fest för alla klädintresserade som inte vill göra av med en herrans massa pengar. Det var nämligen klädbytardag, och inte bara i Halmstad – utan på över 100 platser i Sverige. Det här har man skrivit om på Sveriges Radios hemsida, och då har man också pratat med Victoria Jacobsson och Jessica Gunnarsson som var med och anordnade det.

Miljötänk och festligheter

Där kan man läsa att det främst är en rolig och social grej, man samlas och byter kläder, träffar människor och pratar om gemensamma intressen. De skriver också om det fina med miljötänket vad gäller klädbytardag, och en kan ju verkligen hoppas att fler läser detta och inspireras av att göra samma sak. För det är ju lite av en fest att ha en klädbytardag, och det kan spexas till ordentligt för den som vill, med allt från ballonger till andra festliga produkter. Smart är det också att beställa hem allt till festen på nätet så blir det också smidigare att få allting ordnat. I Halmstad är ju inte heller utbudet lika stort som i exempelvis Stockholm så då kan det vara bra att beställa online.

Ny klädbytardag i maj

Också därför är det ju förövrigt extra bra med klädbytardagar, eftersom det kan vara svårt att få tag på riktigt bra kläder när man bor i en mindre stad. En smart sak är att ha klädbytarfest ute på torget om vädret tillåter. Då kan ännu fler komma och det blir en riktig stadsfest utan några större ansträngningar. Det är ju någonting som är speciellt med lite mindre städer, i Stockholm eller Göteborg hade det vara lite svårare att få ihop det.För er som missade den klädbytardag som var i helgen kommer det en ny chans 25 Maj på Stora torg. Det blir både modevisning och byten av kläder, med andra ord en riktig fest. Läs mer om det på hemsidan här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *